Rulouri exterioare

Daca va decideti sa achizitionati rulouri exterioare din aluminiu sau PVC pentru apartamentul sau casa dumneavoastra, trebuie sa stiti ca este foarte important ca acestea sa fie de calitate buna si echipa care le monteaza sa fie formata din profesionisti care sa imbine perfect suprafetele de contact. Printre avantajele pe care le ofera rulourile exterioare se numara reducerea zgomotului din exterior cu pana la 10 decibeli, de asemenea, ofera o protectie suplimentara in cazul tentativelor de intrare prin efractie, pentru ca pot fi dotate cu sistem de autoblocare sau cu yala.

 

Un alt avantaj pe care il aduc rulourile exterioare este ca ajuta la reducerea costurilor cu incalzirea iarna, deoarece formeaza o bariera termica ce ajuta la pastrarea unei temperaturi constante in locuinta, si cu aerul conditionat vara, pentru ca reprezinta un sistem de umbrire eficient si astfel va veti recupera in timp investitia facuta. Deoarece lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica, rulourile asigura si protectie fonica.

Rulourile exterioare sunt foarte rezistente la factori de mediu cum sunt vantul, ploaia sau actiunea soarelui si nu se decoloreaza de-a lungul anilor.

Ele protejeaza caminul dumneavoastra de razele ultraviolete, care patrund cu usurinta prin sticla normala si au efecte nocive asupra organismului, printre care se numara si imbatranirea prematura a pielii, in plus, rulourile ofera intimitate, un aspect placut exteriorului casei si posibilitatea de a regla cantitatea de lumina care doriti sa intre in locuinta.

Culorile standard pentru rulouri exterioare sunt alb si maro, insa puteti opta si pentru culorile optionale, care sunt maro inchis si imitatie de lemn, mahon, nuc sau stejar auriu.
Rulourile exterioare pot fi simple sau prevazute cu plase impotriva insectelor si actionarea lor se poate face manual sau motorizat cu telecomanda, in functie de preferintele utilizatorului.
Aceasta optiune privind motorizarea este disponibila doar pentru rulouri, plasele antiinsecte au doar actionare manuala.
Carcasa rulourilor poate fi rotunda sau patrata, in cazul celei rotunde, este aplicat un profil rotunjit pe ghidaje.

 

Rulourile exterioare pot avea ca scop protejarea pentru termopane, de fapt rulourile exterioare sunt ele insele termoizolante dar si fonic izolante. Ele pot stopa total sau partial patrunderea fasciculelor de lumina in camera dupa preferintele dvs.

Ele pot fi controlate prin telecomanda daca sunt motorizate, va pot proteja locuinta impotriva hotilor printr-un sistem antiefractie pe care il pot avea in dotare, dar pot tine si insectele la distanta printr-o plasa de protectie. De altfel aplicarea acestor rulouri exterioare este foarte simpla, se realizeaza rapid si fara prea mult deranj sau mizerie.

Solicita oferta

  • Paleta larga de culori disponibile
  • Regleaza cantitatea de lumina care patrunde in incapere
  • Imbunatatesc aspectul exterior al locuintei
  • Rezistente la factorii de mediu
  • Investitie care se acopera in timp
  • Protectie fonica si termica
  • Protectie suplimentara in cazul tentativelor de intrare prin efractie